RÓLAM

Az én sztorim,

Az én küldetésem.

Meszesán Krisztina vagyok, Debrecenben születtem és itt is lakom. Teljes állásban személyi edzőként dolgozom.

Nagy vágyam volt,hogy a sportban tevékenykedjek felnőtt éveimben,hisz 4 éves korom óta az edzés és a mozgás az életem.

Szertornával kezdtem a sportimádatom, amit 13 évig űztem, majd ezzel párhuzamosan jöttek sorban a tapasztalatok (már itt megtanultam,hogy hogyan tudok egyszerre több dologgal is foglalkozni) 2 év röplabda, 9 év latin-show tánc és 2015 óta hip-hop tánc. Ezen mozgásformákat versenyszerűen űztem/űzöm.
Mikor kiöregedtem a nagy szerelemből és abbahagytam a szertornát kerestem az igazi helyem. Mivel diákéveimet a versenyszellem, a kihívások lekűzdése és győzni akarás adrenalin szaga jellemezte, ezt kerestem.
A konditeremben meg is találtam, ahol a mai napig saját magammal versenyzem minden edzés alkalmával. Idővel otthonosnak éreztem a terem szféráját és elhatároztam, hogy személyi edzői tanfolyamra jelentkezek, amit 2018-ban el is végeztem.
Hosszú út vezetett ideáig,de szerencsésnek tartom magam,mivel az egészséges életmód és a mozgás mindennapjaim része.Mindezért meg is kűzdöttem.
Az életmódváltás is egy hatalmas harc saját magaddal és az általad kitűzött céllal szemben.
Van, akinek sikerül legyzőni és van, akinek segítség kell.

Itt jövök Én a képbe ,hogy megadjam az első löketet Neked, illetve ha elhagyna a motiváció adok egy kis lelki fröccsöt.
Legyen célod fogyás, izmosodás vagy csak jól szeretnéd magad érezni a bőrödben az alábbi szolgáltatásaim közül tudsz választani:

-személyreszabott étrend

-edzésterv

-motiváció

-diétás receptek-fortélyok

-rendszeres konzultáció

Nem fogok hazudni, ha azt mondom, hogy nem lesz egyszerű. Türelemre,kitartásra és,ami a legfontosabb akaratra lesz szükséged.
Segítek elindulni egy úton,amit Neked kell végig járni,de a háttérben ott leszek és bármi akadályba ütköznél legyőzzük!!

Ha elhatároztad magad keress bátran, a siker garantált!